Om Onlinefotokurs.no

Det å uttrykke seg med bilder og film blir stadig en mer vesentlig del av vår hverdag. Sosiale mediers betydning gjør at vi bruker mer tid på å kommunisere med nettopp film og foto.  Vi omgir oss med film og foto profesjonelt, blant venner, til hverdags og til fest.

Dette gjør at vi stadig tar flere bilder, og at vi stadig prøver å ta bedre bilder. Og det er nettopp det som er vår målsetning;  Å hjelpe deg til å ta bedre bilder. Uansett til hvilket formål.  Ønsker du bare å lære mer om fotografering?  Ønsker du å ta bedre bilder av din familie og venner? Trenger du hjelp med å utnytte fotoapparatet ditt og alle knappene bedre?  Eller ønsker du inspirasjon og tips på hvordan du får bedre komposisjon (at motivet ditt blir tydeligere)? 

Vi har et læremiljø som hjelper deg med alt dette og mye mer.  Og vi gjør det på den folkelige måten. Hva mener vi med det? Jo, vi legger vekt på å utvikle et læremiljø hvor vi unngår faguttrykk og for tekniske beskrivelser, samtidig som vi skal gi deg den dybden du trenger innenfor fotografering og redigering.  

Et folkelig læremiljø
Sentralt i vårt læremiljø står kursene våre.  Alle våre kurs er basert på film som du kan se når du vil, hvor du vil og så ofte du vil. Det betyr at du selv bestemmer tempoet. Vi jobber med både de tekniske innstillingene til fotoapparatet ditt og med innstillingene dine. Det er som oftest den som står bak kamera som avgjør om det blir et godt bilde.

Kursene våre er interaktive. Trenger du hjelp til kursene, er det alltid en fotograf som
kan hjelpe deg. Vårt mål er at alle skal forstå og bli inspirert av kursene våre. Har du tatt
et kurs, vil du også motta oppdateringer på dette kurset så lenge du måtte ønske. Gratis.
Du vil også bli invitert til webinarer (seminarer på nett) hvor du kan stille spørsmål og
få svar direkte fra en av våre fotografer. Det følger også med oppgaver som du kan løse
og sende inn til våre fotografer for personlig tilbakemelding. En del av kurspakken er at du kan sende inn bilder for å få verdifull tilbakemelding som gjør deg til en bedre fotograf.

Bli medlem av Onlinefotokurs.no - få mange fordeler
Medlemskapet gir deg en rekke fordeler.  Først og fremst får du rimeligere kurs. 30-50% rabatt på alle kursene våre.  Du får også en rekke andre fordeler;  Gode rabatter og profesjonell hjelp med print, råd og veiledning i valg av utstyr,  store rabatter på Work Shops og gratis deltagelse på webinarer (seminarer på nett).

I tillegg får du en rekke gratiskurs og tema. Hvor det mest omfattende av disse er en full gjennomgang av ditt fotoapparat.  Ikke en tradisjonell bruksanvisning på 300 sider med piler til knappene og mange tekniske uttrykk, men eksempel på hvorledes en fotograf stiller inn sitt kamera, og bruker knappene og menyene.  Og ikke minst hvorfor, og hva det gir av resultater. Trenger du hjelp med ditt kamera kan du alltid spørre en av våre
fotografer.

Som medlem får du også tilgang til vårt diskusjonsfora hvor du treffer andre medlemmer. Her kan du dele dine erfaringer og bilder med andre medlemmer og delta i diskusjonen, eller du kan velge om du vil bare følge med på det som skjer der, og lære på den måten. Også her får du personlig og individuell hjelp og veiledning.  

Medlemskapet er i prinsippet en herlig blanding av et fotomagasin, en fotoklubb, et diskusjonsfora og personlig hjelp av en fotograf dersom du trenger det.  Vi har åpent døgnet rundt, hele året.  Og, det er ingen bindingstid.

I fjor leverte vi godt over 1000 kurs til fornøyde kunder og medlemmer. Bli med du også. Du er hjertelig velkommen til vårt interaktive læremiljø!

Med vennlig hilsen,

Jørn Allan Pedersen